Kontakt

Van harte welkom

Van harte welkom op de website van de praktijk Dr. Streubel & Partner – Uw tandartsen in Canach, Luxemburg.

Wij beschouwen onszelf als familiepraktijk en begeleiden alle leeftijdsgroepen – van baby tot oudere. Binnen ons brede scala aan diensten bieden wij u alle deelgebieden van de tandheelkunde uit een hand aan. Onze tandartsen hebben zich gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zodat u voor elke discipline van de tandheelkunde bij ons terecht kunt.

Dr. Streubel & Partner

Elk van onze ervaren tandartsen beschikt over een bijzondere specialisatie en heeft zich daarom op bepaalde diensten toegelegd. Zo is Dr. Kristina Streubel bijvoorbeeld in het bezit van een Master of Science-diploma op de gebieden kaakorthopedie, orale chirurgie en implantologie. Dr. Klaus Streubel is gespecialiseerd tandarts voor Algemene stomatologie en Diplom-Mediziner, Dr. Franz Meyer is gespecialiseerd tandarts voor kaakorthopedie. Dankzij deze grote diversiteit aan competenties kunnen wij u op elk gebied van de tandheelkunde behandelingen op hoog niveau aanbieden:

  • Preventie & Tandbehoud
  • Implantologie, Orale Chirurgie & Tandvervanging
  • Orthodontie, Kaakorthopedie & Esthetica

Om u als onze patiënt in alle aspecten optimaal te kunnen behandelen, willen wij eerst met u kennismaken. Daarom staat bij uw eerste afspraak naast het stellen van een diagnose het bespreken van uw wensen en ideeën op de voorgrond. Wij streven niet naar oplossingen op de korte termijn, maar willen uw mond op lange termijn gezond houden en u behandelingen bieden, die volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Contact:

Dr. Streubel & Partner

10, Rue de Scheuerhof
5412 Canach

Tel.: +352-26-701-371
Fax: +352-26-701-372

E-mail: info@dr-streubel.com

Spreekuren:

Ma – Do: 8:00 – 19:30 uur
Vr: 8:00 – 16:00 uur

Telkens op de 2e en 4e vrijdag van de maand
zijn wij tot 8 uur ’s avonds geopend!

Route & Parkeren:

Direct voor onze praktijk en langs de weg vindt u gratis openbare parkeerplaatsen. Als u met de bus komt, kunt u het beste met lijn 140 of lijn 150 rijden en bij de halte „Canach, Huehlgaass“ uitstappen. Van daar is het nog maar ca. 300 meter lopen naar onze praktijk.